nieuwsbutton
Topsprekers over ethiek, reflectie en leiderschap, 21 juni 2019

'Ethiek in de praktijk, met impact;
Hart voor goede zorg'

Praktijkgericht, interactief en inspirerend

Topsprekers verzorgen tijdens de masterclass 'Ethiek in de praktijk, met impact; Hart voor goede zorg' inspirerende presentaties. U maakt kennis met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van ethiek, reflectie en leiderschap. En u krijgt de unieke gelegenheid om deel te nemen aan een interactieve verdiepingssessie van een van de topsprekers. U gaat naar huis met nieuwe ideeën en inzichten. Een inspiratiebron voor u en uw organisatie.

Topsprekers brengen u in één dag op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van ethiek, reflectie en (persoonlijk) leiderschap. Met de kennis die u deze dag opdoet, krijgt u inzicht in de effecten van reflectie op de kwaliteit van de zorg en de levenskwaliteit van cliënten en patiënten. Wat zijn belangrijke voorwaarden om van ethiek een succes te maken in uw organisatie? Hoe kan ethiek in jouw organisatie meer impact krijgen? De topsprekers geven praktische tips en handvatten om geïnspireerd verder te gaan met ethiek en reflectie in de dagelijkse praktijk.

Inspirerende presentaties topsprekers

De masterclass 'Ethiek met impact' gaat van start met inspirerende presentaties van toonaangevende sprekers. Aansluitend verzorgen de sprekers een interactieve deelsessie over het thema van hun presentatie.

Topsprekers verzorgen interactieve verdiepingssessies

De topsprekers verzorgen ieder een verdiepingssessie over het thema van hun presentatie. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze sprekers, ervaringen uit te wisselen, en met elkaar in gesprek te gaan. De kleine groep deelnemers staat garant voor veel ruimte voor reflectie, interactie en dialoog. U kunt vooraf aangeven welke verdiepingssessie u graag bijwoont. Inschrijving op volgorde van aanmelding. Er is een beperkt aantal deelnemers per verdiepingssessie.

illustratie leergang ethiek in de zorg

Inspirerende praktijkvoorbeelden 'ethiek in de zorg'

Korte presentaties over inspirerende praktijkvoorbeelden 'ethiek in de zorg', met aandacht voor (persoonlijk) leiderschap. Centraal staat de vraag: hoe zijn de nieuwe ideeën en inzichten toe te passen in uw organisatie? Hoe kunt u (persoonlijk) leiderschap verder ontwikkelen, in relatie tot ethiek en reflectie? U krijgt praktische tips, handvatten en aanbevelingen.

Aanmelden met vroegboekkorting

Meld u snel aan voor de bijzondere masterclass 'Ethiek met impact; Hart voor goede zorg' en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 9 mei 2019 deelnameprijs met vroegboekkorting € 195 p.p.; inclusief koffie/thee, lunch en documentatie. Na 9 mei 2019 is uw deelnameprijs € 245 p.p., inclusief koffie/thee, lunch en documentatie. Prijzen exclusief BTW. Direct aanmelden

Aanmelden voor masterclass@weekvanreflectie.nl

Praktische informatie

Datum: vrijdag 21 juni 2019
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.00 uur
Locatie: centraal in het land (Amersfoort)
Deelnameprijs: tot 15 mei 2019 deelnameprijs met vroegboekkorting € 195 p.p.; inclusief koffie/thee, netwerklunch en documentatie. Na 15 mei 2019 is uw deelnameprijs € 245 p.p., inclusief koffie/thee, netwerklunch en documentatie. Prijzen exclusief BTW. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie.

Doelgroep

Zorgprofessionals; leidinggevenden, directeuren en bestuurders in zorg en welzijn; artsen; specialisten; jeugdhulpmedewerkers; toezichthouders; leden commissie ethiek; geestelijk verzorgers; leden Cliëntenraad; beleidsmedewerkers; leden VAR; sociaal werkers; fysiotherapeuten; en andere geïnteresseerden in de zorg, jeugdhulp, welzijn en sociaal werk.

Speciale groepskorting

Meld u vier deelnemers aan uit dezelfde organisatie, dan is er een speciaal aanbod: vier deelnemers voor de prijs van drie.

 

De masterclass 'Ethiek met impact' is een initiatief van Ethiek Academy, voortgekomen uit de Week van reflectie. Concept & organisatie: ethici AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay, Ethiek Acdemy, founders Week van reflectie, i.s.m. zorginstellingen, jeugdhulporganisaties en opleidingen. De masterclass 'Ethiek met impact' op vrijdag 21 juni 2019 is de eerste in een serie masterclasses 'Ethiek met impact'. Voor elke masterclass worden toonaangevende sprekers uitgenodigd op het gebied van ethiek, integriteit en leiderschap. U bent van harte welkom.

Bij verhindering kunt u altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Uw vervanger is van harte welkom. Annuleren kan kosteloos tot zes weken voor aanvang van de masterclass. Meldt u zich binnen zes weken voor aanvang van de masterclass af? Dan zijn we helaas genoodzaakt de volledige deelnameprijs te berekenen. Prijzen zijn exclusief BTW. Meld u snel aan voor deze bijzondere scholingsdag. U ontvangt een bevestiging van aanmelding via de e-mail.

 

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing