nieuwsbutton
vrijdag 21 juni 2019

'Ethiek met impact;
Hart voor goede zorg'

Praktijkgericht, interactief en inspirerend

Geïnteresseerd in ethiek in de zorg? Doe mee aan de praktijkgerichte en interactieve masterclass ‘Ethiek met impact; Hart voor goede zorg’ op vrijdag 21 juni 2019. De masterclass gaat van start met inspirerende presentaties van topsprekers: prof. dr. Inez de Beaufort, hoogleraar gezondheidsethiek Erasmus Medisch Centrum; Frank Wolterink, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; en drs. Korrie Louwes, hoofdinspecteur Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. De masterclass biedt de unieke gelegenheid om een deelsessie bij te wonen van de spreker van uw keuze. U gaat naar huis met nieuwe ideeën en inzichten.

Uw eigen praktijk staat centraal in de masterclass ‘Ethiek met impact’. Wat zijn belangrijke voorwaarden om van ethiek een succes te maken in uw organisatie? Wat zijn succesfactoren en knelpunten? Hoe kunt u eraan bijdragen dat ethiek in uw organisatie meer impact krijgt? Welke mogelijkheden zijn er? U krijgt praktische tips en handvatten, waarmee u geïnspireerd met ethiek en reflectie verder kunt in uw eigen praktijk. De masterclass is een initiatief van Ethiek Academy, voortgekomen uit de Week van reflectie.

Inspirerende presentaties topsprekers

De masterclass 'Ethiek met impact' gaat van start met inspirerende presentaties van toonaangevende sprekers. Aansluitend verzorgen de sprekers een interactieve deelsessie over het thema van hun presentatie.

Interactieve deelsessies o.l.v. de sprekers

De sprekers verzorgen ieder een deelsessie over het thema van hun presentatie. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze sprekers, ervaringen uit te wisselen, en met elkaar in gesprek te gaan. De kleine groep deelnemers staat garant voor veel ruimte voor reflectie, interactie en dialoog. U kunt vooraf aangeven welke deelsessie u graag bijwoont. Inschrijving op volgorde van aanmelding. Er is een beperkt aantal deelnemers per deelsessie.

illustratie leergang ethiek in de zorg

Workshops 'Ethiek in de praktijk'

De masterclass wordt vervolgd met workshops over ‘Ethiek met impact’ in uw eigen praktijk. Centraal staat de vraag: hoe zijn de nieuwe ideeën en inzichten toe te passen in uw organisatie? Wat zijn belangrijke voorwaarden om ethiek succesvol te ontwikkelen in uw organisatie, en medewerkers optimaal te betrekken? Hoe kunt u (persoonlijk) leiderschap verder ontwikkelen, in relatie tot ethiek en reflectie? U krijgt praktische tips, handvatten en aanbevelingen.

Aanmelden met vroegboekkorting

Meld u snel aan voor de bijzondere masterclass 'Ethiek met impact' en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 9 mei 2019 deelnameprijs met vroegboekkorting € 195 p.p.; inclusief koffie/thee, lunch en documentatie. Na 9 mei 2019 is uw deelnameprijs € 245 p.p., inclusief koffie/thee, lunch en documentatie. Prijzen exclusief BTW. Direct aanmelden

Aanmelden voor masterclass@weekvanreflectie.nl

Praktische informatie

Datum: vrijdag 21 juni 2019
Tijd: 9.45 - 15.30 uur; ontvangst vanaf 9.00 uur
Locatie: centraal in het land (Amersfoort)
Deelnameprijs: tot 9 mei 2019 deelnameprijs met vroegboekkorting € 195 p.p.; inclusief koffie/thee, netwerklunch en documentatie. Na 9 mei 2019 is uw deelnameprijs € 245 p.p., inclusief koffie/thee, netwerklunch en documentatie. Prijzen exclusief BTW. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie.

Voor wie

Zorgprofessionals; leidinggevenden, directeuren en bestuurders in zorg en welzijn; artsen; specialisten; jeugdhulpmedewerkers; toezichthouders; leden commissie ethiek; geestelijk verzorgers; leden Cliëntenraad; beleidsmedewerkers; leden VAR; sociaal werkers; fysiotherapeuten; en andere geïnteresseerden in de zorg, jeugdhulp, welzijn en sociaal werk.

De masterclass 'Ethiek met impact' is een initiatief van Ethiek Academy, voortgekomen uit de Week van reflectie. Concept & organisatie: ethici AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay, Ethiek Acdemy, founders Week van reflectie, i.s.m. zorginstellingen, jeugdhulporganisaties en opleidingen. De masterclass 'Ethiek met impact' op vrijdag 21 juni 2019 is de eerste in een serie masterclasses 'Ethiek met impact'. Voor elke masterclass worden toonaangevende sprekers uitgenodigd op het gebied van ethiek, integriteit en leiderschap. U bent van harte welkom.

Bij verhindering kunt u altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Uw vervanger is van harte welkom. Annuleren kan kosteloos tot zes weken voor aanvang van de masterclass. Meldt u zich binnen zes weken voor aanvang van de masterclass af? Dan zijn we helaas genoodzaakt de volledige deelnameprijs te berekenen. Prijzen zijn exclusief BTW. Meld u snel aan voor deze bijzondere scholingsdag. U ontvangt een bevestiging van aanmelding via de e-mail.

 

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing

Leergang
illustratie masterclass succes met ethiek

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor diverse beroepsgroepen.


 

'AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay inspireren, zijn praktijkgericht en geven handvatten om ethiek succesvol in de organisatie te ontwikkelen'

 

Geestelijk verzorger


ethiekacademy
Goede zorg Goede zorg dokters met hart Goede zorg