twitterbutton

Samenwerkingspartners Week van reflectie

Zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen en andere betrokkenen in het hele land zijn enthousiast bezig met de voorbereidingen voor de Week van reflectie, die plaatsvindt van maandag 20 t/m vrijdag 24 november 2017.

Een groot aantal zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen en andere betrokkenen werkt jaarlijks mee aan de Week van reflectie. Gezamenlijke drijfveer: een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg. De Week van reflectie 2016 was een groot succes met ruim honderd inspirerende activiteiten voor goede zorg; zie de Activiteitenagenda.

Op deze pagina is een overzicht te vinden van (samenwerkings)partners die hebben meegewerkt aan de Week van reflectie 2016 en/of het Week van reflectie congres 'De mens centraal; Met hart & ziel voor goede zorg', dat op maandag 21 november 2016 heeft plaatsgevonden in het ministerie van VWS.


albertschweitzer amphia amsta avans brabantzorg bjzbreda ceg comunicatie company Deventer Ziekenhuis etz elver erasmusmc fontys humanitas-dmh Hilverzorg ipse-de-bruggen jeroenbosch Land van Horne Lyden-Academy loc meer NPZ passerel pluryn Prisma Ruitersbos saxenburg sfg skipr siza stenden tantelouise-vivensis tjongerschans trajectum Trivium umcg Universiteit van Humanistiek lumc Veilig thuis West Brabant v&vn vnn vws Youké sterke jeugd zozijn zzgzorggroep week-van-reflectie
Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, initiatiefnemers en organisatoren Week van reflectie en founders Communicatie Company, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 088 - 626 65 29 of e-mail Info Week van reflectiel



Samenwerken aan goede zorg

aankondiging Week van reflectie

illustratie leergang ethiek in de praktijk