twitterbutton

Activiteiten voor Week van reflectie welkom!

Aanmelden activiteiten voor de Activiteitenagenda: info@weekvanreflectie.nl

Informatie over aanmelden activiteiten

Activiteiten Week van reflectie

Een groot aantal zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen e.v.a. organiseert tijdens de Week van reflectie inspirerende activiteiten, die laten zien hoe binnen de eigen organisatie met hart & ziel wordt gewerkt aan de kwaliteit van de zorg. De activiteiten zijn gericht op actuele thema’s binnen de deelnemende organisaties, met als rode draad: ethiek, reflectie, moreel beraad, zingeving en integriteit.

Aanmelden voor Activiteitenagenda

U kunt activiteiten aanmelden voor de activiteitenagenda Week van reflectie 2016. Vermelden in de agenda betekent positieve publiciteit voor uw organisatie & de activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Week van reflectie. De activiteitenagenda wordt jaarlijks gelezen door ruim 280.000 geïnteresseerden.

Een vriendelijk verzoek om activiteiten aan te melden aan de hand van onderstaande aandachtspunten. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Algemene gegevens activiteit

  • De organisator(en); wie organiseert de activiteit?
  • Een korte omschrijving van de activiteit; opzet en inhoud.
  • Evt. titel van de activiteit(en).
  • Door wie wordt meegewerkt aan de activiteit?
  • Namen van evt. sprekers en titels van lezingen.
  • Wordt er een film vertoond? Titel van de film en evt. een korte samenvatting.
  • Is er een optreden van een theatergroep? Naam van de theatergroep en evt. aanvullende informatie.
  • Andere relevante informatie.

Praktische informatie

  • Datum van de activiteit of data van de activiteiten
  • Aanvangstijd en eindtijd van de activiteit
  • Waar vindt de activiteit plaats? Graag het adres toevoegen
  • Voor wie is de activiteit bedoeld?
  • Bij wie kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie over de activiteit? Graag een e-mailadres en evt. een telefoonnummer vermelden.
  • Mocht er sprake zijn van een toegangsprijs, deze graag vermelden.

Foto’s en illustraties

Heeft u flyers, posters, foto’s van een theatergroep/spreker of ander illustratiemateriaal? Foto’s en/of illustraties kunnen worden toegevoegd aan het bericht in de activiteitenkalender.

Redactie &am; tekst aanleveren

De redactie van de website Week van reflectie maakt op basis van de toegestuurde informatie berichten voor de activiteitenagenda, volgens het bestaande format. Informatie graag aanleveren als Word-bestand, en eventueel als PDF of e-mailtekst. Het is helaas niet mogelijk om berichten te maken op basis van links, websites e.d.

Praktische informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Week van reflectie,
telefoon: 088 - 626 65 29 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

Aanvullende informatie Activiteitenagenda

Wij maken de Activiteitenagenda graag mogelijk. Het opzetten, actueel houden en het in de lucht houden van deze agenda brengt kosten met zich mee, waarvoor geen subsidie of andere financiering wordt verstrekt. Daarom doen wij een beroep op alle deelnemers om dat ook in de toekomst mogelijk te maken. Dat betekent dat iedereen die bij kán dragen financieel bijdraagt aan de Activiteitenagenda. We maken daarom onderscheid tussen activiteiten waarvoor geen bijdrage wordt gerekend, en die waarvoor wel een bijdrage wordt gerekend. Zo dragen we gezamenlijk bij aan goede zorg.

Deelnemen aan de Week van reflectie

Zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen en andere organisaties die tijdens de Week van reflectie binnen de eigen organisatie laten zien hoe met hart & ziel wordt gewerkt aan goede zorg, kunnen activiteiten aanmelden voor de Activiteitenagenda. Activiteiten worden geplaatst volgens het bestaande format; zie de Activiteitenagenda. Het merendeel van de activiteiten wordt door medewerkers van de eigen organisatie georganiseerd, met grote inzet en weinig of geen budget. Vermelden van activiteiten in de Activiteitenagenda is voor deze organisaties gratis.

Activiteiten met toegangsprijs

Deelnemers die activiteiten organiseren met een toegangs- of deelnameprijs, zijn van harte welkom. U kunt uw activiteiten ook vermelden in de Activiteitenagenda, en betaalt hiervoor een bijdrage (gebaseerd op toegangsprijs, aantal deelnemers etc.). Interesse? We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons mailen: info@weekvanreflectie.nl

Activiteiten commerciële organisaties

Activiteiten van commerciële organisaties en bedrijven die aansluiten bij het doel van de Week van reflectie zijn van harte welkom. U kunt uw activiteiten ook vermelden in de Activiteitenagenda, en betaalt hiervoor een bijdrage. Interesse? We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons mailen: info@weekvanreflectie.nl

Organisaties die beschikken over financiële middelen om de activiteiten te organiseren en/of in de gelegenheid zijn om externe (commerciële) bedrijven en organisaties te betrekken bij de organisatie van de activiteiten, zijn van harte welkom. U kunt uw activiteiten ook vermelden in de Activiteitenagenda, en betaalt hiervoor een bijdrage. Interesse? We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons mailen: info@weekvanreflectie.nl

De Activiteitenagenda wordt jaarlijks gelezen door ruim 280.000 geïnteresseerden!