Lees alles over het congres...

Week van reflectie startcongres, 21 november 2022

Workshop 'Ethiek in de praktijk'

In deze praktijkgerichte workshop gaan deelnemers met elkaar in gesprek over ethiek en reflectie in de dagelijkse praktijk. U krijgt een kijkje in de 'ethiek-keuken' van een grote organisatie, en maakt kennis met inspirerende werkvormen.

Het proces om ethiek onder de aandacht te brengen (en te houden!) is vaak een weg van vallen en opstaan, of het nou om een grote of kleine organisatie gaat. Soms ontdek je iets wat breed aanspreekt, en soms is je inzet tevergeefs.

In deze workshop krijgt u een kijkje in de 'ethiek-keuken' van een grote organisatie, en is er ruimte om met elkaar uit te wisselen over do’s en don’ts in dit proces.

U maakt kennis met diverse werkvormen om het gesprek rondom ethiek en reflectie levendig te houden, variërend van een e-learning en een spel tot gespreksstarters.

Workshopleider

Rita Gerkema-Nijhof, orthopedagoog en ontwikkelaar binnen Koninklijke Kentalis. Rita Gerkema heeft in de ethische commissie meegewerkt aan diverse projecten gericht op ethische reflectie binnen Kentalis.

Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, organisatoren Week van reflectie congres, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 0641 25 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

Samenwerken aan goede zorg Rita Gerkema-Nijhof
Rita Gerkema-Nijhof
logo van buurtzorg