twitterbutton

Feestelijke start Week van reflectie; maandag 20 november 2023

Symposium 'Tijd voor reflectie en ethiek'

De Week van reflectie gaat maandag 20 november 2023 feestelijk van start met het symposium ‘Tijd voor reflectie en ethiek’. Een inspirerende dag met mooie presentaties, uitwisseling, en kennismaken met praktijkvoorbeelden. En je kunt deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes, met een breed aanbod van actuele thema’s. De kleine groepen bieden alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Het startsymposium Week van reflectie is dé plek om inspiratie op te doen, nieuwe ideeën en inzichten te krijgen, en collega’s te ontmoeten.

Het symposium gaat van start met de officiële opening van de landelijke Week van reflectie en ethiek. Zorgorganisaties in het hele land doen mee aan de Week van reflectie, en organiseren inspirerende activiteiten.

Inspirerende presentaties

Toonaangevende sprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het startsymposium Week van reflectie. De sprekers brengen je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.


Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops...

Tijdens het symposium kun je deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes, met een breed aanbod van actuele thema's, zoals: 'Ethiek in de praktijk''in gesprek over ethische dilemma's; en 'Ruimte voor ethiek en reflectie’. Kleine groepen, met alle ruimte om ervaringen uit te wisselen en met elkaar in gesprek te gaan. In elke ronde kun je deelnemen aan een van de workshops.


Praktische informatie

Datum: maandag 20 november 2023
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.15 uur
Plaats: Amersfoort

Voor wie: Verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, jeugdzorgprofessionals, leidinggevenden en directeuren in de zorg, geestelijk verzorgers, artsen, specialisten, leden Commissie Ethiek, bestuurders, toezichthouders, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, cliëntondersteuners, beleidsmedewerkers, toezichthouders, leden VAR, professionals jeugdgezondheidszorg, welzijn en sociale sector, docenten en studenten zorgopleidingen, zzp’ers in de zorg, en andere geïnteresseerden. Je bent van harte welkom.

Vragen over het startsymposium:
Reflectieteam Week van reflectie, telefoon: 064 125 60 04 of Per mail...

 

(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing