Aansluiten bij EthiekNet, netwerk Week van reflectie


Schrijft u zich hier in en maak deel uit van EthiekNet, netwerk Week van reflectie. U wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op het gebied van ethiek, moreel beraad, ethische reflectie en zingeving in de praktijk.

Stuur een mail en sluit je aan bij tijd voor reflectiePraktijkgericht Netwerk Week van reflectie & ethiek

De Week van reflectie & ethiek is in twaalf jaar uitgegroeid tot een brede en innovatieve netwerkorganisatie, die zich elke dag inzet voor de kwaliteit van de zorg. Een uniek netwerk, in directe verbinding met de praktijk van de zorg. Het netwerk telt een groot aantal enthousiaste deelnemers/leden in het hele land.

De basis van het praktijkgerichte netwerk wordt gevormd door de verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpprofessionals, (huis)artsen, professionals jeugdgezondheidszorg, specialisten en andere professionals, die zich iedere dag met hart & ziel inzetten voor goede zorg. Ook bestuurders, leden van cliënten- en patiëntenraden, docenten van (zorg)opleidingen en vele andere betrokkenen maken deel uit van dit praktijkgerichte netwerk. Het zijn de enthousiaste deelnemers aan de Week van reflectie, koplopers als het gaat om reflectie en ethiek.

Kennis delen, inspireren en innoveren

Kennis delen op het gebied van ethiek en reflectie, inspireren en innoveren staan voorop in het netwerk, in directe verbinding met de praktijk van de zorg. Het netwerk draagt bij aan succesvol & praktijkgericht ethiekbeleid in de zorg en jeugdhulp, met deelname aan de Week van reflectie als motor en inspiratiebron. Vanuit het netwerk worden innovatieve projecten geïnitieerd, waartoe we breed de samenwerking zoeken. In het hele land worden vanuit het netwerk regiobijeenkomsten, bijeenkomsten ‘Ethiek in de praktijk’ en andere activiteiten georganiseerd.

Aanmelden Netwerk Week van reflectie

U blijft via het netwerk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van thema’s als goede zorg, ethiek, reflectie, moreel beraad, zingeving, werkplezier, duurzaamheid en moreel leiderschap. In de nieuwsbrief Week van reflectie informeren we u regelmatig over het netwerk

Aanmelden voor EthiekNet

 

 

Herman Wijffels
Prof. dr. Herman Wijffels, Comité van aanbeveling