Feestelijke kick-off Week van reflectie, maandag 22 november 2021

Congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'

De Week van reflectie gaat maandag 22 november 2021 van start met het inspirerende congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'. Een unieke dag met boeiende presentaties van topsprekers: prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg, UMC Utrecht; Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; prof. dr. René ten Bos, hoogleraar Filosofie Faculteit der Managementwetenschappen Radboud Universiteit e.v.a. U kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops over actuele thema's. U bent van harte welkom.

Het congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg' gaat 22 november 2021 van start met de feestelijke opening van de Week van reflectie. Tijdens de Week van reflectie staat goede zorg centraal, en ruimte voor ethiek en ethische reflectie. Zorginstellingen in het hele land doen mee aan de Week van reflectie, die in veertien jaar is uitgegroeid tot toonaangevend initiatief.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het congres. De toonaangevende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

 

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes, met een breed aanbod van actuele thema's, zoals: 'Ethiek in de praktijk'; 'in gesprek over ethische dilemma's'. Kleine groep deelnemers. Er is alle ruimte voor interactie en dialoog. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Bekijk het overzicht van workshops

Profiteer van vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 21 oktober 2021 is uw bijdrage € 195,- p.p., inclusief heerlijke lunch, koffie/thee en documentatie. Na 21 oktober 2021 is uw
bijdrage € 245,- p.p. Prijzen excl. BTW.

U kunt zich hier aanmelden

Praktische informatie

Datum: maandag 22 november 2021
Tijd: 10.00 - 17.00 uur; ontvangst vanaf 9.30 uur
Plaats: Meander MC, Amersfoort
Deelnameprijs: tot 21 oktober 2021 is uw bijdrage € 195,- p.p., inclusief heerlijke lunch, koffie/thee en documentatie. Na 21 oktober 2021 is uw bijdrage € 245,- p.p. Prijzen exclusief BTW.

Voor wie

Zorgprofessionals, leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp, jeugdhulpprofessionals, directeuren en bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, geestelijk verzorgers, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, cliëntondersteuners, medewerkers jeugdgezondheidszorg, leden VAR (Verpleegkundigen Advies Raad), welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, docenten & studenten zorgopleidingen, leden PAR (Professionele Adviesraad), zzp'ers in de zorg en jeugdhulp, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing

 

Meander MC, Amersfoort

 

Goede zorg Goede zorg Goede zorg

Extra informatie


Toolkit publiciteit Certificaat van deelname Verhindering COVID-19 richtlijn