Covid-19 richtlijnen van het RIVM

Voor onze scholingen, seminars en congressen geldt het volgende: per 30 september mogen fysieke bijeenkomsten worden georganiseerd voor groepen tot 30 personen, mits de 1,5 meter afstand regel wordt gehanteerd. Bij Communicatie Company, waar Ethiek Academy en Week van reflectie onderdeel van zijn, worden alleen bijeenkomsten georganiseerd als de plek van samenkomst volledig ‘coronaproof’ is.

Bezoekt u een evenement van Week van reflectie? Dan kunt u erop vertrouwen dat wij zorgen voor een veilige omgeving die voldoet aan alle RIVM richtlijnen. Wij vragen alle deelnemers om ook deze richtlijnen te volgen.

In overleg met de locaties treffen wij alle noodzakelijke maatregelen om besmetting met COVID-19 te voorkomen.

  • Per bijeenkomst laten we minder deelnemers toe
  • De locatie wordt zo ingericht dat deelnemers en personeel voortdurend 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.
  • In het openbaar vervoer is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht. Alle zitplaatsen in bus, trein, tram en metro zijn beschikbaar. Wel blijft het belangrijk de spits te mijden.
  • Voor overig vervoer van A naar B (zoals taxi’s, personenbusjes en touringcars) geldt: een reservering en gezondheidscheck vooraf en een niet-medisch mondkapje zijn verplicht.
  • In de auto (en ander privévervoer) geldt: een mondkapje wordt geadviseerd wanneer meerdere mensen in één auto reizen en zij niet tot hetzelfde huishouden behoren.

Vanzelfsprekend blijven wij de actuele richtlijnen van het RIVM en het kabinet volgen.


 

ethiekacademy

 

'AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay inspireren, zijn praktijkgericht en geven handvatten om ethiek succesvol in de organisatie te ontwikkelen'

 

Deelnemer Leergang