twitterbutton

Land van Horne organiseert thema-avond ‘Diversiteit’

De Commissie Ethiek van Land van Horne organiseert in Week van reflectie op dinsdag 22 november 2016 een thema-avond over ‘Diversiteit’. Het programma gaat van start met theater, waarna deelnemers met elkaar in gesprek gaan over thema’s als homoseksualiteit, culturele en religieuze diversiteit. Alle medewerkers van Land van Horne zijn van harte uitgenodigd voor deze bijzondere avond.

Als eerste zorgcentra van Land van Horne én van Limburg hebben Rust in Roy, St. Martinus en Ververshof de Roze Loper mogen ontvangen, een kwaliteitskeurmerk voor tolerantie en respect. De ontvangst van dit keurmerk is voor de Commissie Ethiek aanleiding geweest om een avond te organiseren over het thema ‘Diversiteit’. Alle medewerkers van Land van Horne zijn van harte uitgenodigd.

Theatervoorstelling

De thema-avond over diversiteit start met een optreden van de theatergroep van Stichting Renard. Zij spelen Out-roze, een voorstelling over ‘ouderen en homoseksualiteit’. Out-roze is theater in de puurste vorm: eerlijk, kwetsbaar, herkenbaar en confronterend.

In gesprek over diversiteit

Na de theatervoorstelling wordt het onderwerp 'diversiteit' verbreed. Deelnemers gaan in subgroepen met elkaar in gesprek over thema’s als homoseksualiteit, culturele diversiteit, religieuze diversiteit, en over streek gebonden en landelijke culturen.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 22 november 2016
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Plaats: Zorgcentrum Mariënburght, Budel
Deelname: Gratis
Voor wie: alle medewerkers Land van Horne
Bekijk de website van Land van Horne