twitterbutton

Zozijn, Elver, de Passerel en Siza gaan in gesprek met Verwantenraad en Cliëntenraad

De Commissie Ethiek van Zozijn, Elver, de Passerel en Siza gaat in de Week van reflectie op dinsdag 22 november 2016 in gesprek met de Verwantenraad en Cliëntenraad van Zozijn, en reikt waarde(n)bonnen Moreel Beraad uit.

Leden van de Commissie Ethiek reiken de waarde(n)nbonnen Moreel Beraad uit aan de Verwantenraad en Cliëntenraad van Zozijn. De leden van de Commissie Ethiek geven een korte toelichting bij de bonnen, en gaan met de aanwezigen in gesprek. Ook wordt verteld over de Week van reflectie.

Ethiek onder de aandacht brengen

Alle teams (cliëntenzorg, maar ook ondersteunende diensten, OR en Verwanten/Cliëntenraden) binnen Zozijn, Elver, de Passerel en Siza krijgen tijdens de Week van reflectie per interne post een waarde(n)bon voor een Moreel Beraad toegestuurd. De Commissie Ethiek wil met deze activiteit ‘ethiek onder de aandacht brengen op de werkvloer’.

Waarden(n)bon verzilveren

De waarde(n)bon kan worden ‘verzilverd’ bij de Commissie Ethiek. De bon geeft verschillende mogelijkheden: een uitleg van Moreel Beraad, of een toelichting bij de mogelijkheden binnen de organisatie voor reflectie, en vervolgens een Moreel Beraad. De gespreksleiders stemmen de invulling af op de vragen, en sluiten aan bij wat er leeft bij het team, Verwantenraad of Cliëntenraad. De bonnen worden in de Week van reflectie breed verspreid binnen Zozijn, Elver, de Passerel en Siza.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 22 november 2016
Tijd: 19.15 uur
Plaats: Dorpshuis, Vorden
Voor wie: Verwantenraad en Cliëntenraad
Bekijk de website van Zozijn, Elver, de Passerel en Siza

Zozijn elver passerel siza